Jättenkel och jättegod. Stefan Sauk, Nassim Al Fakir, "Tobbe-trollkarl", Marika Lagerkrantz. Klicka ut den vispade grädden snyggt och avsluta med att riva lite god mjölkchoklad över
Denna är urgod. Den är godast med vanilj glass. Åt den ihop med grädde men det var gott det med. Grädda i ugnen i ca 18-20 minuter, tills pajen har fått fin färg
-) Så då blev det lite bakning, något som får mig att slappna av och tänka på annat. -). Jag har de senaste 2-3 veckorna drömt en massa mardrömmar och de flesta handlar om att jag kommer till tävlingen och har glömt min tävlingsbikini, eller att jag glömt boka spray-tanning så att jag är alldeles blek bredvid alla andra tävlande, eller att jag ränkat fel på veckorna och tävlingen egentligen är 2 veckor tidigare och jag inte hunnit komma i form. Grädda i ca 12-14 minuter
Men att avstå från något till em kaffet är svårt och då passar dessa nyttiga banan muffins bra in. Målet är att på sikt slippa räkna kcal men nu gör jag det och det är så många recept därute på “nyttiga efterrätter” enligt LCHF osv som är massor av kcal i så det gäller att inte bara äta allt som verkar “nyttigt” för att det heter LCHF, Paleo eller något annat
De här pannkakorna blir jättegoda med bara äggvita i stället för helt ägg. Smält kokosolja eller smör i en stor stekpanna på medel-låg värme och klicka ut smet i något större än plätt-storlek (ca 3-4 små pannkakor). Stek ca 2-3 min på varje sida
Pecan är en väldigt god nöt som passar väldigt gott i bakverk. Den var god med. Grädda 13-15 minuter i 180 grader och hacka den vita chokladen och strö över pajskalet så att det smälter. 1 burk färdigkokt karamelliserad mjölk eller koka själv 3-4 timmar. 13-15 minuter. 3-4 timmar
Med en kula glass och ringla över lite sirap så blir det ännu godare. När man äter kinamat så brukar det finnas efterrätt, jag vet att min mamma älskar detta och lika så jag faktiskt
Idag blev det grillunch i solen och det blev en grymt god rätt som givetvis kommer på bloggen. Igår gjorde jag riktigt goda och enkla fikabröd med färdig smördeg som jag tänkte tipsa er om idag
Ev någon matsked grädde. 2-3 msk smör. Grädda i 120 grader 50-70 min, cheesecaken gräddas utifrån och in och då den är ganska fast (inte hård som en sockerkaka) i mitten är den klar. 2-3 msk smör
Lägg allt i en blender och kör tills allt är blandat och nötterna är i lagom bitar. Jag tycker det blir godare med bitar av nötter istället för en slät massa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.