Häll lite av såsen i en kopp och tillsätt en äggula. 11 äggula. 1rucolasallad. 1Garnera med rucolasallad, skurna tomater och en äggula som ligger i ett halvt äggskal
Blanda såsen med pastan och bacon. Strö över svartpeppar,riven parmesan och ruccola. klart. koka lätt 3 dl grädde och blanda med 1 dl riven parmesan tills osten smälter. 1 st Ruccolasallat
När broccolin är kokt men fortfarande har mycket spänst kvar, plockar du upp den ur grytan med en hålslev, och låter den rinna av ordentligt i ett durkslag
Blanda pasta med fräset och hackad persilja i en gratängform. Blanda ner detta i pastablandningen. Servera genast med en bönsallad som du gör genom att koka haricot verts i saltat vatten tills de är mjuka
Hacka den gula löken fint. temperaturen på plattan lite så att det inte blir bränt. Häll av vattnet från den färdigkokta pastan och blanda med knaperstekt bacon och lök
Skala och finhacka lök och vitlök. Urgod och mumsig blev denna carbonara. Blanda korvfräset med pastan. Tillsätt sedan korvblandningen och ostblandningen
Fördela din pasta carbonara på fyra tallrikar och avsluta med lite nymalen svartpeppar. Stek fläsket gyllenbrunt, knäck äggen, blanda med vispgrädde, parmesanost, en nypa salt och svartpeppar
Däremot skippade vi äggula på. Gjorde en pasta carbonara idag utan grädde. Äggula om man vill. När pastan kokat klartsilar du av vattnet och blandar pastan med ägg- och ostblandningen
Gnocchialla sorrentina är en läcker italiensk gratäng med gnocchi i tomatsås toppad med ost. Om du vill lyxa till det extra kan du göra egen gnocchi (recept på det kommer på bloggen i veckan)
Det finns säkert miljoner recept för hur du ska tillaga den perfekta Pasta Carbonaran. När baconet är klart, lyft ur det ur pannan och lägg på hushållspapper så baconet får rinna av
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.