Gnocchialla sorrentina är en läcker italiensk gratäng med gnocchi i tomatsås toppad med ost. Om du vill lyxa till det extra kan du göra egen gnocchi (recept på det kommer på bloggen i veckan)
En lätt middag med gnocchiblandad med en krämig sås av grädde, svamp och bacon. Tillagning. Koka gnocchin ett par minuter tills de flyter upp, då är de klara
Gnocchi är mjuka nudlar eller klimpar som lättast görs av pressad potatis. Tillagning. I Italien används ofta rätter med gnocchi som förrätt, eller som alternativ till vanlig pasta
One-pan gnocchi med tomat och mozzarella. gnocchi med vitlöksfärskost, citron och edamame. Tomat, mozzarella och basilika går liksom inte att tröttna på
Ibland kan jag tycka att köpt gnocchi blir väl mjuk vid kokning, men det blir inte denna. Såklart blir den mjuk ändå, men inte sådär så att den växer i munnen
Riv ost och blanda ner. Gnocchi, mmmm. Gnocchi carbonara mmmmmm. Koka gnocchin enligt anvisningar. Slå bort vattnet och vänd ner gräddsmeten i gnocchipannan
Vänd ner gnocchin i tomatblandningen. Blanda tomat, skinka, fetaost och torkad oregano. 500 g Färsk gnocchi. 175 g fetaost, smulad. 1salt och svartpepparStek gnocchin med olja och vitlök tills den har fått en gyllenbrun färg
Lägg laxen i en ugnsform. Blanda färskost ,grädde och äggulan till en sås. Häll såsen över laxen och ställ in i ugnen, 200 C, ca 20 min. 4 laxfiléer. 1 äggula. ca 1½ - 2 dl handskalade räkor på burk (alt skala egna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.