Glutenfritt sandwichbröd
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Steg 1
  • 1 dl polenta
  • ½ dl linfrön
  • 1 msk svarta psylliumfrön
  • 2 msk chiafrön
  • 1 dl solroskärnor
  • 1 dl pumpakärnor
  • ½ dl hackad mandel
  • 5½ dl kokande vatten
  •  
  • Steg 2
  • 1 dl sirap
  • 25 g jäst
  • 1 ägg
  • 1½ tsk salt
  • ½ dl potatismjöl
  • ½ dl majsmjöl
  • 2½ dl bovetemjöl
  • 2 msk fiberhusk
  • 1 dl hackade torkade aprikoser
  • 1 dl russin
  • Smör
  • olivolja eller rapsolja till formen
  • Brödform
  • 1 liter
  • Boveteflingor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.