Tillsätt banan, olja, sirap, nyponpulver, nötter, linfrön och chiamjöl, och kör igång maskinen. Jag tror att de flesta av oss äter bröd någon gång per dag - om man inte är väldigt strikt och renlärig LCHF-are förstås
Glutenfrittoch mjölkfritt nötbrödoch ett rop på tomten. Bröd, Glutenfritt/ mjölkfritt/Lchf den. Bara en massa nötter och fröer som man blandar med lite olja och ägg
Folk frågar mig ofta hur det är möjligt att bo i Italien och inte äta pizza och pasta, men för mig är det inget problem, för jag har aldrig varit en stor konsument av varken pizza eller pasta ändå (och när det kommer till framförallt pasta, så finns det många goda alternativ)
Glutenfritt frö- ochnötbröd. Räddningen är en limpa färdigskivat frö- ochnötbröd i frysen. Man börjar med att baka några plåtar fröknäcke, dessa tar slut (snabbt pga supergoda) och då latar man sig och köper en förpackning glutenfria i affären
Saftig och god med smak av bananoch choklad. Mosa bananerna med citronsaften. Alla kunde äta tårtan eftersom att den är glutenfri, vetefri, mjölkfri och även nöt- och mandelfri
Lägg alla ingredienser i en matberedare eller mixer och mixa. 3 ägg 2 bananer ( + några skivor till garnering) 1 dl dadlar 5 dl mandelmjöl 2 tsk bakpulver 1 tsk kanel 1 msk jordnötssmör ( + några skedar till garnering) 1 krm salt Gör så här. 2 bananer
Väg upp frukt och nötter. Ta bort ›knoppen‹ från fikonen och dela dem i kvartar. Vänd till sist i frukt och nötter och arbeta degen i bara några sekunder så att nötterna inte blir alltför krossade
Här kommer ett nytt, smarrigt och näringsrikt recept på bananpannkakoroch ytterligare ett serveringstips för den goda chokladsåsen som jag tidigare lagt upp recept på
Hälsosamma äppelmuffins med havre ochbanan. Idén till dessa saftiga, milda, hälsosamma äppelmuffins kom till i morse efter att jag och Viggo varit ute och lekt i lekpark här i närheten
Det blev en nässelgröt igen, den här gången med hirsmannagryn och rismjölk. Nja, inte direkt, men jag har i alla fall masat mig upp för att sätta igång med dagens utmaningar, som innebär brödbak, långpromenad och ett nappatag med den italienska läxan till i morgon
Att använda majsmjöl gör brödet glutenfrittoch kan därför ätas av alla. Använd de frön du har hemma och byt gärna ut mot något annat för att variera smaken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.