Jag valde därför att titta in på hemsidor från företag som säljer glutenfria produkter och prova olika recept därifrånRent ekonomiskt är det en höjdare att baka sitt eget bröd
För det är inte alldeles enkelt att få till det med glutenfria bröd och därför blir man riktigt glad när man väl hittar ett bra recept som gör allt åt den
Glutenfria tehönökakor (ca 12 st)25 g jäst. 2 dl glutenfria havregryn. 2 dl glutenfria havregryn. Det här är ett av mina favoritbröd, jag kallar det tehönökakor eftersom jag använder mig av mitt recept på hönökakor men bakar ut bröden till tekakor
I år är mina kanelbullar glutenfria. Första gången jag bakade glutenfria kanelbullar hade jag inte upptäckt fördelarna med Fiberhusk och det resulterade i en väldigt kladdig deg
så jag bakade glutenfria kanelbullar, bara därför Goda kanelbullar, glutenfria sådana, har jag inte ätit (och hur vanliga kanelbullar smakar kommer jag inte mera ihåg)
Om du inte tål havregryn - inte ens de glutenfria - kan du byta mot hirsflingor eller rårisflingor. Den glutenfria dessertpajen med nektariner och björnbär slinker också ned utan större problem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.