Här kommer ett recept på en glutenfri kaka med choklad och mandel. Kakan smakar mest choklad, men beroende på vilka mandlar eller vilket mandelmjöl man använder kan den säkert få mycket mandelsmak också
Glutenfritt Sockerkakor och mjuka kakor. Mandelkakan blir bäst dagen efter, efter den har blivit riktigt kyld och smak och konsistens mognar och bli bättre med tiden
Karamelliserade, inbakade päron i bottentoppen Tycker väl själv att jag kunde haft i liiiite mera päron, men det blir gott oavsätt Idag har jag gjort en matig ”upside-down-cake”
Apelsin och mandelkaka med saffran och choklad. Receptet hamnade i julkapitlet i vår bok Baka glutenfritt – matbröd, kakor, tårtor och deserter (bokförlaget Semic, 2015). Recept ur boken Baka glutenfritt – matbröd, kakor, tårtor och deserter (bokförlaget Semic, 2015)
Att använda majsmjöl gör brödet glutenfritt och kan därför ätas av alla. Glutenfritt knäckebröd med frön och majsmjöl 1 plåt. Bröd, Frön, Glutenfritt, Hårt Bröd, Knäckebröd, Majsmjöl 2 dl majsmjöl
Jag måste säga att jag har dålig erfarenhet från glutenfria bakupplevelser. Men nu äntligen, här kommer recept på en supergod äppelkaka som även kan bjudas på när man har glutenintoleranta gäster
Här är recept på Glutenfria frallor. 2,5 dl glutenfria havregryn eller hirsflingor. Glutenfritt bröd jäser upp ca 30-50 %, inte till dubbel storlek som vetebröd. 2,5 dl glutenfria havregryn eller hirsflingor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.