Täck kycklingenmed strimlad tunn skinka, sedan ska det vara Emmenthaler ost. Detta receptet har jag lagt upp här förr med lite variation, det är såååå gott och hela familjen älskar
Smaka av med salt och vitpeppar. Strimla kycklingfiléen och lägg i ugnsform. Häll över ostskivorna och avsluta med riven parmesan och pudra lite paprika ovanpå
Lägg ut varje skiva skinka och lägg en hög med riven ost på varje skiva. Vår söndagsmiddag igår bestod av en klassisk fransk maträtt – kycklingcordonbleu, men på ett lite barnvänligare sätt
Servera kycklingenmed matvetesallad. Strö över lite vetemjöl på filéerna och pensla sedan med ägg. Skär ett snitt i kycklingfiléerna, skär så långt som det går utan att skära igenom
Om ni vill göra glutenfri mat, använd ströbröd utan gluten och gör t. Vi bestämde oss för att göra kycklingcordonbleumed filéerna, kycklingbitar i ugn med lårbitarna och koka soppa på resten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.