Hoppas att alla haft en fin Midsommarafton, och att ni vaknat pigga och förväntansfulla - antingen ni nu har lagt sju sorters blommor eller kavaljerer under huvudkudden
Förra veckan var det vår tur att sälja fika på skridskoskolan i ishallen och jag hade bland annat med mig den här kladdkakan som ett alternativ för de som är gluten- eller laktosintolleranta
En middag som är både gluten ochlaktosfri. Spännande och annorlunda och absolut god. Står på bordet hos oss när våra fina gluten och laktosintoleranta vänner delar vår middag
Rödbeta passar så otroligt bra ihop med choklad, så jag var tvungen att prova kombinera det i den här gluten och mjölkfria kladdkakan med en röd kaffetopping
laktosfritt smör/margarin och kokosflingor till formen. Bakade denna sockerkaka lite på prov ,luktade underligt under gräddningen tyckte jag men kanske inbillning för kakan blev bra och smakade helt ok
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.