instagram 100kitchenstories. Det är sommar, det är sol och det är varmt. Det man helst vill dricka och äta är då något kallt och svalkande, som man kan ha förberett sedan dagen innan, som man bara kan plocka fram från frysen och som givetvis är hälsosamt och utan socker
(ca 15-20 minuter. Sätt ugnen på 225 grader och koka pastan enligt anvisning. Strimla purjolöken. Skär kasslern i stavar och stek i en panna tills det fått färg
Mosa leverpastejen, 1 tub majonäs och 2,5 dl vispad grädde i en bunke. Vispa 5 dl grädde och rör sen ner kaviarn och 1 tub majonäs. 2 lättmajonäs á 275 g
I år kokade jag marmelad av bären - en egen kombination av krusbär och kiwi som blev väldigt god. Kiwi-krusbärsmarmelad1 liter snoppade krusbär6-8 skalade och skivade kiwi1 dl vatten7-8 dl syltsockerev 1 krm natriumbensoatKoka krusbär, kiwi och vatten i ca 10 minuter. 6-8 skalade och skivade kiwi. 7-8 dl syltsocker
Rosta i ca 20-25 min så att de får en fin gyllenbrun färg. 1. Sätt ugnen på 225 grader. 2. Sötpotatis. Skala och tärna sötpotatisen och lägg på en plåt
Åt denna soppan för första gången när jag var i usa för ett par år sedan. Sen åt jag det en gång när jag var ute och seglade med min far och hans fru i skärgården, då var dom självplockade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.