3-4 dl
Rysk yoghurt (skulle gissa att det går bra med turkisk eller grekisk, men det som är bra med den ryska är att den är lite fetare och lite fluffigare)
Att göra egen glass är en såndär sak som jag drömt om att kunna göra själv sen jag vara liten - att kunna bestämma smak själv och kunna proppa vaniljglassen med chokladbitar vad väl det som motiverade mest
Att göra egen glass är en såndär sak som jag drömt om att kunna göra själv sen jag vara liten - att kunna bestämma smak själv och kunna proppa vaniljglassen med chokladbitar vad väl det som motiverade mest
Jag har testat glass med polkagrissmak, lakrids, smultron, blåbär, choklad och Marianne mm. Det tog lite tid att hitta ett bra grundrecept och inte helt lätt att få glassen perfekt trots alla recept på bloggar mm
Idag tänkte jag gå in närmare på min glass teknik som jag faktiskt föredrar framför glassmaskin. Jag hoppas verkligen att detta tips kan hjälpa dig utan glassmaskin
Idag tänkte jag gå in närmare på min glass teknik som jag faktiskt föredrar framför glassmaskin. Jag hoppas verkligen att detta tips kan hjälpa dig utan glassmaskin
Detta är då min egen kladdkaksglass. Kladdkaka och glass ihop – som sagt, OLAGLIGT gott. Glassen gör du enkelt utan maskin och du kan blanda ner din egen favoritkladdkaka
Om du inte har testat raw food glass, laktosfri glass, så är det kanske dags. Använder du frysta hallon och eventuellt frysta bananbitar så är glassen ätklar på någon minut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.