Och jag kan lova att dom är det,otroligt lik GB sandwich, men utan allt det där dåliga. Ta fram formen där du har en botten, fyll på med "glassen" ovan på och lägg sedan på locket, dvs den andra botten som du gjorde sen innan
Paleo - hemmagjord glassutan socker och mejerier. Att äta "vanlig" glass ingår ju inte i paleokosten då det innehåller socker och mjölk (oftast) och en massa annat
Jag har börjat göra mängder av Nicecream - en nyttigare variant av glass som är fri från sådant som kroppen inte behöver - mjölkfri, glutenfri och sockerfri
Så stötte jag på detta recept på glassutan maskin och blev inspirerad direkt. Att göra egen glass är en såndär sak som jag drömt om att kunna göra själv sen jag vara liten - att kunna bestämma smak själv och kunna proppa vaniljglassen med chokladbitar vad väl det som motiverade mest
Och med sjukdom kommer ju det här ”man får äta hur mycket glass man vill när man är sjuk”. Nästan hela familjen turas om att ha feber, kallsvettningar, huvudvärk, och ont i kroppen
Man behöver ingen glassmaskinoch till den här glassen endast tre ingredienser. Till denna fantastiskt goda glass med smak av kola och choklad kan man även baka sin egen strut
(mängden bär beroende på om du vill göra mer glass- eller sorbetkaraktär). Servera glassen direkt ur formen eller värm upp formen i hett vattenbad någon minut och stjälp upp på ett fat
) Jag älskar verkligen mynta och lime så det här är min favorit glass just nu. Vad passar inte bättre dagen efter midsommar än en syrlig hälsosam raw glass
Det gav ingen smak utan det var mest för att få en lite grönare färg på glassen. Receptet på glassen finns upplagt på Rawfood by Ericas blogg och det består av cashewnötter, granskott, kokosolja, honung, citronsezt, spirulina och vatten
Receptet kommer från min vän Fridas mamma ochglassen smakar alldeles ljuvligt. För ett tag sedan lovade jag att bjuda på det absolut enklaste receptet på hemmagjord glass
En sak som jag kommer ihåg att min mamma brukade göra är havreflarn och igår när vi skulle äta lite glass kom jag på den briljanta idén att det antagligen skulle passa utmärkt med ett nybakat havreflarn till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.