Glaserad lax med nöttäcke och potatissallad
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 st laxfilé
  • 2 msk smör
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 50 g cashewnötter
  • 1.5 st vitlöksklyftor
  • 2 msk smör
  • 2 msk sweet chilisås
  • 1 tsk limeskal
  • 750 g potatis
  • 200 g sparris
  • 3.5 st salladslökar
  • 3 msk olivolja
  • 1 msk honung
  • 1 msk pressad lime
  • 2 msk äppelcidervinäger
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • rucolasallad
  • limeklyfta

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.