Trevlig Midsommar. * I stora skål, blanda alla ingrediens (salt, socker, ägg, mjölk,SP och mjöl ) vispa med elvisp i låg speed 1 minuter sen byter till högt speed 12 minuter tills smeten är mycket fluffig medan vispa måste skrapa på sidan av skålen också och sänka till låg speed igen* Medan vispa smet häll i smälta smör 1 msk i taget till slut och fortsätta vispa i 2 minuter sen byter till högt speed och vispa 20 second* skrapa på kanten av skålen och vänd ihop smeten och häll smeten i bakform som har bak papper inne. * grädda i ca 50-55 minuter, ta ut från bakform och låt svalna på galler 2 minuter
Gräddigt, mustigt, värmande och med en massa färska örter från trädgården. Jag har hunnit laga ett par olika varianter och under växthuslunchen frossade vi på J
Att må bra inifrån och ut. Gladalla hjärtans dag i morgon. Mixa alla ingredienser i en blender på hög hastighet i ett par minuter tills att konsistensen är helt slät
Har satt en deg på jäsning, till påskluchen, Äggen ifrån Påskharen är gömda så nu sitter jag bara och njuter av tystnaden medan resten av familjen sover
Receptet kommer från Icas Buffé. Gladmidsommar. Solen skiner och midsommarafton är här. ) Idag blir det traditionellt midsommarfirande med familj och vänner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.