Pressa alla ingredienser i en råsaftcentrifug. Receptet är hämtat från boken ”Yoga Girl - att finna lycka, skapa balans och leva med ett öppet hjärta” (Bonnier Fakta) 30 g Färsk bladspenat
Pressa alla ingredienser i en råsaftcentrifug. Receptet är hämtat från boken ”Yoga Girl - att finna lycka, skapa balans och leva med ett öppet hjärta” (Bonnier Fakta) 30 gram bladspenat, färsk
Borde varit något jag själv kommit på men Johanna Bergqvist som driver delikatessboxen. Du får aldrig billiga kopior utan de riktiga välsmakande originalen, därför har deras ostar i den mån det finns både skyddade ursprungsbeteckningar och rätt ursprung
Be mine. Skrivet i. Allmänt, Allmänt den. 12 Februari 2016, kl 16. 09 / Direktlänk. Börjar med att visa några allahjärtansdagsbakverk jag gjorde tillsammans med våra elever för några år sedan
Det spelar ingen roll att det har bloggats om biff och bea till förbannelse, för åratal sedan, och att Isobel Hadley-Kamptz redan har skrivit vad som kanske måste betecknas som en fantastisk hyllning och samtidigt en genial tillagningsbeskrivning till ovan nämnda rätt
Kokos. Pekannöt. Choklad. Tillsammans i en mjuk boll som bara smälter i munnen. Jag tror (fullt allvarligt) att detta kan vara den godaste boll som skapats
Gong bao ji ding är en kycklingrätt från Sichuan, Gong Bao är en gammal ämbetsmanna titel och just en ämbetsman med den titeln gillade den här rätten skarpt och sedan dess har den hetat just Gong Bao Ji Ding (Ji Ding betyder kycklingtärningar)
Behöver jag säga att jag gillar den. En försenad 30-års present. Mateus och allt. ) I bakgrunden kan Ni se min adventsljusstake som min farfar gjort, så fin
Jag tänker inte be om ursäkt och det finns många bra anledningar. Jag blev dessutom gravid någon gång i våras och det tillsammans med en fyraåring, ny tjänst på jobbet och en dator som är seg så har allt vad bloggande heter prioriterats bort
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.