Pressa alla ingredienser i en råsaftcentrifug. Receptet är hämtat från boken ”Yoga Girl - att finna lycka, skapa balans och leva med ett öppet hjärta” (Bonnier Fakta) 30 g Färsk bladspenat
Nu har jag gjort de här tunnbrödssnittarna några gånger så receptet sitter i ryggraden. Ikväll tar jag med mig dem på knytis med ett gäng glada och roliga arbetskamrater
För en tid sedan fick jag äran och förtroendet att baka en bröllopstårta. När det väl började dra ihop sig mot bröllopet tror jag att jag hade mer kalla fötter och var sju resor mer nervös än bruden själv
Pressa alla ingredienser i en råsaftcentrifug. Receptet är hämtat från boken ”Yoga Girl - att finna lycka, skapa balans och leva med ett öppet hjärta” (Bonnier Fakta) 30 gram bladspenat, färsk
Att koka sin egen buljong är lite tidskrävande, men helt fantastiskt. Buljongen håller ungefär 1 vecka i kylen och passar till såser, soppor och i grytor
instagram 100kitchenstories. Detta är bokstavligen en "slänga-ihop-lite-vad-som-finns-hemma"-måltid. , och det är faktiskt oftast så här mina måltider brukar se ut
Jag vet. Jag vet, sa jag. Det spelar ingen roll att det har bloggats om biff och bea till förbannelse, för åratal sedan, och att Isobel Hadley-Kamptz redan har skrivit vad som kanske måste betecknas som en fantastisk hyllning och samtidigt en genial tillagningsbeskrivning till ovan nämnda rätt
Power bars. Girl power och purimkakor 2 ägg 1 ½ dl socker. Idag är det inte bara internationella kvinnodagen (som jag skrev en lång utläggning om förra året) utan även den judiska högtiden Purim
Nudelwok med röd curry (recept och bild från veckomatsedeln. se)Koka äggnudlarStrimla tunnt 300 g kyckling eller fläskköttSkär grönsakerna i tunna skivor1 röd paprika, 6 champinjoner,10 cm purjolök, 1 färsk broccoli, 1 morot
I have been thinking about making a healthy variety of cookies lately and today was the day. Form cookies and lay on a covered baking sheet and into the oven at 350 F (175 C) for about 20 minutes
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.