Skär basilikan i strimlor och grovriv parmesanosten. Jag blandar edamamebönorna medgrönaärtor som ger lite sötma åt krämenoch tillsätter en god, gärna pepprig, olivolja
Carpaccio på hälleflundra med grönsakstimbal och sås pågrönaärtorPortioner. Skär hälleflundran i tunna skivor och lägg ut i en cirkel på tallriken, pensla med olivolja
Granatäppelkärnor. Det är svårt att få mina frukostskålar att se annorlunda ut - de består ju som oftast av någon slags krämig sak - bananglass, chiapudding, avokadoglass eller overnight oats - med olika topping
Efter att ha busat hela dagen ute på isen med Oscar och Oliver så snärtade suget helt plötsligt till och jag var bara tvungen att laga en stor, trygg och varm söndagsmiddag
4 500 g tortellini (ricottaoch spenat) 250 g frysta sojabönor 250 g körsbärstomater 1 kruka basilika 1 msk olivolja 1/2 msk rödvinsvinäger salt och peppar 1 dl tomatpesto 250 g ricottaost Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Välj grönt 5
Koka upp tortellinin enligt anvisningarna på paketet. Soltorkade tomater brukar jag köpa i storpack och lägga i en stor burk och fylla påmed olivlolja tills tomaterna täckts
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.