Servera köttet med parmesankräm ochbulgursalladen. Finhacka vitlök och örter och blanda med oljan. Blanda kokt varm bulgur med vitlök, persilja, pressad citron, olja, basilika, kronärtskockshjärtan
Blanda sedan ihop babyspenaten, fikonen, apelsinerna ochgranatäppel-kärnorna. Låt fikonen och apelsinerna svalna medan du pillar ut kärnorna ur granatäpplet
Skär ost och fikon i fina skivor och lägg upp på ett fat tillsammans med basilikablad. Strö över flingsalt och grovmalen svartpeppar och ringla på en god jungfruolivolja
Jag började med att leta fram ett gammalt recept på inlagda kronärtskockor och gick efter det istället för att bara ta dem ur burken och lägga i salladen som receptet föreskrev
Serverade sedan den skivade rostbiffen medden varma salladenoch färska fikon. Under tiden kötten vilade så stekte jag skogschampinjoner, sparris, tomater och machesallad lätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.