Dags för Gino igen. Blev inte så fina bilder förra gången när efterrätten var klar(se här) så nu kör vi igen med nyinköpta formar efter ett besök på Kosta glasbruk
Mat och lite annat | Mat, lite inredning och annat
Det finns en anledning till att klassiker blir just en klassiker - när något är så bra från början att man inte behöver göra om receptet - det håller år efter år
2 bananer. 2 kiwifrukter. 16 jordgubbar. 200 g vit choklad. god vaniljglass till servering. Gino2 bananer 2 kiwifrukter 16 jordgubbar 200 g vit choklad god vaniljglass till servering
Det finns en anledning till att klassiker blir just en klassiker - när något är så bra från början att man inte behöver göra om receptet - det håller år efter år
Plommon, aprikoser och nektarinerVit chokladSocker (1-2 dl,eller efter smak)Vaniljsocker (1-2 tsk)Skiva frukten,lägg ner den i en ugnsäker form och strö över socker och vaniljsocker
Koka pastan och tillsätt majsen den sista minuten av koktiden, om du använder fryst majs. Vispa ihop maizena och mjölk i en kastrull, tillsätt crème fraiche, vitlök, sambal, ingefära, skinka och paprika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.