Ginas burgare med pulled chicken och coleslaw
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 0.25 paket jäst , ca 12,5 gram
  • 3 dl ljummet vatten , 37 grader
  • 2 msk socker
  • 0.5 msk salt
  • 3 msk mjölkpulver
  • 6 dl vetemjöl
  • 50 gram smör
  • 0.5 msk bakpulver
  • 1 st ägg
  • 1 sesamfrön
  • 900 gram kycklinglår med ben
  • 1 salt
  • 2 dl Original BBQ-sås , från Garant
  • 1.5 dl vinäger , vit- eller rödvins
  • 1 st gul lök (ar)
  • 3 msk majsolja
  • 1 msk senapsfrön , ljusa eller bruna
  • 2 msk tomatpuré
  • 3 msk ljus sirap
  • 0.5 dl chilisås av ketchuptyp
  • 1 dl vatten
  • 1 msk vit balsamvinäger
  • 1 salt
  • 1 malen chilipeppar
  • 1 klyfta(or) spetskål eller vitkål , ca 400 gram
  • 1 st stor morot
  • 3 dl majonnäs , köpt eller hemgjord
  • 3 msk rödvins- eller vit balsamvinäger
  • 1 salt, peppar och socker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.