Stek kycklingfiléerna. Krydda med örtsalt, vitpeppar och cyrry. Låt allt puttra 2-3 minuter så grönsakerna blir "lagom tillagade". 2 st kycklingfiléer. 2-3 dl vatten
Här är ett supergott kycklingrecept, ugnsstekt kycklingmed rosmarin, oliver och kapris, som egentligen är ett GI-recept så om man bara tar bönsallad till så är man hemma på den fronten
Ugnsstekt kycklingmed briegratinerad tomatLägg kycklingklubborna i en smord ugnsform. Proppa tomaten full med bitar av brieost, tunt skuren vitlök, salt och olivolja
Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Strimla kycklingen och fräs den i lite matfett. Fräs lök, bacon och champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Skär kycklingfiléerna i grova bitar, förstek bitarna och lägg dem sedan i pajskalet. Skiva champinjonerna och fräs i smöret tillsammans med grovhackad bacon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.