Lammfärsbiffar. Balsamvinäger Lammfärsbiffar. Blanda smör och ströbröd i en bunke, låt svälla 10 min. Hacka under tiden chili och lök fint och stek i smör till fin färg
God kväll på er. Idag har jag varit ledig, men ingen rast och vila för det. Började med att jag ringde vårdcentralen eftersom Elsa ska operera halsmandlarna nästa vecka och behövde ta lite prover inför det
Lammfärsbiffar. //Malin Lammfärsbiffar. Alltså fy f. n för vädret vi har på västkusten nu. Det regnar och blåser, vilket betyder att det är isgata på vår gårdsplan
En favvis är lammfärsbiffar - det går att variera i evighet. Lammfärsbiffar som i Stacketorp. För inte alls länge sedan tyckte jag verkligen inte om lammkött
Vin är ju en måltidsdryck, så det behövdes en kompis till vinet och den kompisen blev lammfärsbiffar med soltorkade tomater och fetaost som serverades med klyftpotatis smaksatt med rosmarin och en röra på creme fraiche smaksatt med salt och tomatröra (tomater,olivolja och basilika)
Skär en ficka i filéerna och stoppa i getost. Linda baconskivor runt om och krydda med. grillkrydda. Bryn runt om i matfett, lägg över i ugnssäker form
Lammfärsbiffar med smak av rosmarin, vitlök och citron 500 g lammfärs 1 eko-ägg 1 st eko-citron och finstrimlat skal därav 2 st klyftor av vitlök 1 msk färsk rosmarin salt och svartpeppar 1
lammfärsbiffar till valborg kanske. Det var liksom upplagt för grillning av dessa lammfärsbiffar i helgen, då aprilvädret plötsligt visade sin sida med världens hagel/regnskur
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.