Lägg kycklingfiléen ovanpå och slå in hela paketet med ytterligare en skiva proscuoutto. Risotto är alltid gott och det blir inte sämre i sällskap av den här goda kycklingen
Börja med att riva ner vitlök i lite smör i en stekpanna. Ta bort från plattan och låt svalna något innan du vänder kycklingfiléerna i dijonblandningen
Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Strimla kycklingen och fräs den i lite matfett. Fräs lök, bacon och champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Skär kycklingfiléerna i grova bitar, förstek bitarna och lägg dem sedan i pajskalet. Skiva champinjonerna och fräs i smöret tillsammans med grovhackad bacon
Friterad kycklingmed sötsur sås – sååå himla gott. (något vi inte äter jätteofta eftersom att jag inte är något fan av de processade kycklingbitarna man köper i butik… )
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.