rödkål. 1äppelcidervinäger. 1strösocker. 1ingefära, färsk och riven. 1salt. 1äpplen, t ex Aroma. 1valnötter1. Strimla kålen mycket tunt, gärna med mandolin eller med osthyvel
Finstrimla fänkål och lägg i kallt vatten medans du kärnar förbereder apelsin och granatäpple. 1. 2. Lägg fänkål på ett fat, lägg på apelsin och toppa med granatäpplekärnor
Inlägget Treveckorssallad med rödkål dök först upp på ZEINAS KITCHEN. 1,5 dl vinäger (tex vit vinäger eller äppelcidervinäger) 0,5 dl socker (sockret ger en god sötma och förlänger hållbarheten på salladen) 0,5 dl rapsolja 0,5 dl olivolja 1 msk senapsfrön (gula eller bruna funkar bra) 1 msk salladskrydda Ca 1 msk örtsalt eller salt (justera saltmängden efter smak) Valfri tillsättning vid servering
Hit går det bra att förbereda. Blanda i rucola just före serveringen. 1. Dela blomkålen i små buketter, blanda med ost, chili, gurkmeja, citron, olja och salt
Mellanmål tipsför veganer. (En mixer eller stavmixer är behövligt för alla dessa recept). Här kommer lite tips på mellanmål för hungriga och trötta veganer som behöver nåt mellan målen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.