Geléremmar
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Orangea fruktremmar3 dl äppelmust 225 g frysta havtorn 1 dl glykossirap 4 dl strösocker 0,5 tsk vinsyra (eller citronsyra) 20 gelatinblad ca 5 dl strösocker (till topping)
  • 1 Lakritsremmar1,5 dl äppeljuice 1,5 dl vatten 1,5 msk lakritsgranulat (eller mald lakritsstång eller 0,5 dl hackad turkisk peppar) 1 dl glykossirap 4 dl strösocker 4-5 krm salt 20 gelatinblad 0,5 tsk vinsyra
  • 1 Övrigt neutral rapsolja, till formen 6 aluminiumformar (eller silikonformar, ca 20 x 15 cm)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.