En kavalkad i färgerna grönt, rött, orange och gult. Det visade det sig bli när undertecknad bjöd på halv åtta-middag och tog med övriga deltagarna på en karibisk kryssning
Det var min förta gång som jag bakade detta bröd. Jag vet inte mycket om historia av brödet men jag tyckte att de var fina och se riktigt gott med vallmofrö på då bakade jag de
Nu är det dax för grytor som har kokat i flera timmar, man kan kalla dem för höstgrytor. Alla dessa grytor är underbara i smak och så blir det nästan godare när man värmer dem en andra gång
När det är så varmt ute (och inne) som det har varit nu den senaste tiden står jag ogärna och bakar eftersom a) det blir så himla himla varmt när ugnen är igång, b) det blir helt plötsligt väldigt ansträngande att knåda ihop degar, samt c) precis allting som innebär att en måste röra på sig blir ansträngande
Jag vet inte om ni lagt märke till det, men jag håller på att möblera om lite i bloggen och har bytt ut några bilder och tagit bort ett par flikar på startsidan
(3. dje försöket - nu börjar det likna något. )Ja - detta med macroner, alltså. Jag har som sagt under föregående år bakat dessa små bakverk två gånger
400 g köttfärs 150 g fetaost 2 vitlöksklyftor 2 ägg salt peppar Blanda köttfärs och fetaost i Quickchef III med knivarna Pressa i vitlöksklyftorna Blanda med ägg och krydda Forma biffar och stek i stekpanna
Som de allra flesta i min närhet känner till så ska jag ju byta jobb. Denna världsomvälvande händelse, som kan liknas vid när man upptäckte att jorden var rund eller kanske när man fick veta att Niel Patrick Harris är gay, kommer att inträffa nu på fredag
För er som är nyfikna tänkte jag berätta om hur man äter under Forever FIT challenge 9 programmet. Ni kan läsa mer om programmet i mitt första inlägg här
I senaste Svensk Jakt hade de gjort Cordon Bleu, vilket jag genast blev sugen på. Från böjran varCordon Bleu en matlagnings-orden instiftad av Henrik III på 1500 talet, för framståenede inom matlagningskonsten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.