Det blir ofta samma gamla bondkaka, brysselkex och kokostopp bok in och bok ut. La ni ett getöga på årets bokrea när den gick utav stapeln där i slutet utav februari
Hipphipp hurra. Nämen, vem har vi här. Idag är det ingenvanlig dag utan det är världens bästa mamma som fyller år, och intevilket år som helst utan jämnt
Den är god, enkel, snabb att göra och går att varierai det oändlig. Det är inte det bakverket som jag känner ett direkt sug efter kanske men jo jag vill ändå hylla den lite
Jag brukar bryna kotletterna och sen efter koka dom i sky. Så nu då vi är hemma i Tärnaby/Oltokken hos mamma fick jag läge att koka en hederlig köttsoppa på älgben
Ja det är precis som rubriken säger, semestern slut och nu jobbar vi för fulla muggar igen. Sista semesterveckan så kom ju faktiskt solen tillbaka så vifick njuta av den igen
Det brukar hålla sigtills allt är slut. När gurkplantorna ger så mycket skörd att man intehinner äta upp allt letar jag fram några gamla recept från förr itiden
Bland annat de här sega Dajmsnitten som egentligen är en upphottad variant på de gamlavanliga, hederligakolasnitten, som killarna ofta vill att jag bakar
Ett av de mest klickade och lästa inläggen på senare tid är denna gamlapostning om att ta vara på räkskal (det ska givetvisinte vara ”gamla räkskal” men rubriken blev bättre så)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.