Först ut denna gång är den ljuvligaste citroncheesecake ni kan tänka er, och receptet hittade jag hos Charlotta på Matrepubliken, och det var hennes kompis Edith som bidrog med receptet
Blanda mjöl och kryddor för sig och rör sedan ner med övriga ingredienser. Jag har länge gått och suktat efter morotskaka och igår gjorde jag slag i saken
Kockens Bacon & Sparrispaj. grädde (funkar med mjölk - godare med grädde). Kockens Bacon & Sparrispaj. Smaka av med baskrydda - Ställ åt sidan för att svalna
Chokladen kan man byta ut mot vilken sort som helst, jag hade mörk choklad var dock tvungen att pudra lite florsocker över, detta fungerar utmärkt med vit choklad eller mjölk choklad
Men i söndags fick jag till en helt fantastiskt god rätt som jag bara måste dela med mig av. Forma till cirka åtta biffar med blöta händer och stek genast i olja i het panna, cirka två minuter på varje sida
Både smak och konsistens är ruskigt likt originalet (maken tyckte till och med att det kändes lite fel att äta morotslaxen eftersom det kändes som att äta riktig lax)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.