Galette med jordgubbar och rabarber
Happily munching
Happily munching
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Pajdeg
  • 220 gram osaltat smör (kallt)
  • 280 ggram oraffinerat och/eller ekologiskt mjöl
  • 15 gram ekologiskt rörsocker
  • 3 gram oraffinerat fint salt
  • 75 gram iskallt vatten
  • Fyllning
  • 3 stycken stjälkar (gärna ekologisk) rabarber - smala
  • 25 stycken jordgubbar (jag använde frysta ekologiska som jag tinade lätt i kastrull)
  • 30 gram maizena
  • 220 gram ekologiskt rörsocker
  • Ekologiskt rörsocker att strö på och kavla ut degen på
  •  
  • Gör såhär
  • Sätt ugnen på 200 grader,

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.