6 st
gösfiléer 3 msk smör 4 msk vetemjöl 5 dl vatten 1 dl vitt vin 1.5 dl matlagningsgrädde 1.5 st fiskbuljongtärning 0.5 tsk salt kajennpeppar några duttar 2 krm strösocker 1 st dragon liten kruka fransk Sparris och morotsstänger: 450 g grön sparris vatten salt 6 st morötter gärna olika färger
Gös är riktigt, riktigt gott ochmed både bacon och parmesan blir det en fantastisk rätt. När jag lagar fiskblir det ofta lax jag lagar men detta recept fick jag av en vän och det är gös som man tillagar
Sparrismed bacon, parmesan och nötter är magiskt. Salta nötter, jag tog paranötter idag, men det går bra medvilka som helst eller rostade pumpa/solrosfrön
Sparrissäsong på intågandeigenoch jag blev inspirerad när jag såg taffels sparris-artikel. Vill man göra det extra festligt så slår man i allt i en sifonoch laddar med en patron så får man ett riktigt schysst fluff
Lägg potatiseni en kastrull och häll på vatten, salt ochdill. Ringla olja i en ugnsform. Häll av och blanda med spenat, fetaost, gräslök, olja och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.