500 g kycklingfilé. Låt såsen koka 5 miuter. 500 g kycklingfilé. Dragon är en av mina favoritkryddor, så när jag såg det här smarriga receptet på kyckling i dragonsås med knaperstekt bacon till var jag bara tvungen att laga det
Men det var inte det jag tänkte delge er idag, egentligen,utan gårdagens middag. Lördagsmornar är lika med lite lyxigare frukost hemma hos oss och idag blir det alltså pannkakor ,med vispad grädde, jordgubbssylt och lönnsirap till den som önskar
Det bästa av allt är att den är så enkel att göra och att den är så jääkla god. Det bästa av allt är att den är så enkel att göra och att den är så jääkla god
Den är otroligt frisk i smaken och passar väldigt bra efter en smakrik middag som t. Turligt nog för oss så blir det en ganska stor glasstårta så vi kan frossa några dagar till, fast känner jag oss rätt så är den snart slut
1500 g nötfärs. 1Pajdeg 100 g smör 1 dl riven ost 3 dl vetemjöl 3 msk kallt vatten Fyllning 500 g nötfärs 140 g hushållsmedwurst eller någon annan sorts rökt bacon/salami. Nagga pajskalet och förgrädda 10-15 min i 200 grader. Bred ut röran i pajskalet, strö över ost och gratinera 15 min i 225 grader
av dengrädden som e kvar eller cream fra. den godaste cholkad/kladdkakan jag gjort iaf. 500 g Färsk lax, salta o citronpeppra den o låt dra i 15-20 min. sätt ugnen på 175 graderDu behöver. 150 g smör300 g mörk choklad 70 %1 vaniljstång5 ägg2 dl socker1 nypa salt2 dl mjölSmält smör o mörk choklad. )Häll i formen o grädda i 25 min. glass eller grädde 500 g Färsk lax, salta o citronpeppra den o låt dra i. 175 grader. 150 g smör. 5 ägg
Jag lagade den här lasagnen, då för hundra år sedan när tidningen var ny. Jag tyckte den var underbart god, rev ut receptet ur tidningen, lade det i min hög och glömde sen bort det
Sist vi ställde in grytan i ugnen så var den laddad med ingredienserna till en italiensk klassiker, Osso Buco, fast med fläskkotletter istället för kalvlägg
Må så vara, men nu är det dags att den blir lika vanligt förekommande här i hemmet. Det finns tydligen hundratals olika versioner av denna fermenterade anrättning
Konsistensen får varken bli för torr eller för mosig och den måste även ha gott tuggmotstånd. 0,75 dl hackad slätbladig persilja. I en liten skål blanda ihop chiafrön och vatten och låt stå i 10 minuter under tiden som du förbereder dina övriga ingredienser. Om du väljer att grilla dina burgare så pensla dem med olivolja på varje sida och förgrädda dem i ugnen på 175° i 15 minuter. Om du väljer att steka dem värm lite olivolja i en stekpanna och stek dem på medelvärme i ca 5 minuter på varje sida. 0,75 dl hackad slätbladig persilja
Låt fräsa ca 5 minuter. Låt det koka på svag värme under lock i ca 20-25 minuter. När det återstår ca 5 minuter lägg ner den sista rivna rödbetan, detta för att få mer av den vackra röda färgen. 5 rödbetor. 5 pressad citron. 5-1 msk vitvinsvinäger eller balsamico
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.