Dragon är en av mina favoritkryddor, så när jag såg det här smarriga receptet på kyckling i dragonsås medknaperstekt bacon till var jag bara tvungen att laga det
Separeraäggen och börja vispa äggulorna medsockret, vaniljsockret och till sist crème fraich. Gårdagskvällenavlöpte lugnt och stilla, vi njöt av middagen och vinetpassade väldigt bra till grytan
halva medkebabkött och halva med grillad kyckling, ananas, banan, jordnötter och curry. När jag kom hem från jobbet igår kväll blevdethemmagjord pizza till middag/kvällsmat
Så därför står deten gryta och puttrar på spisen just nu meden av Johans favoriträtter. Man kan ju undra varför jag inte gör långkok varje dag nu när jag bara går hemma och har tråkigt
För mig innebärdet att jag ska börja jobba igen på måndag och att C stannar hemmamedlilleman. Därför vet jag inte riktigt hur mycket jag kommer att hinna blogga framöver
enkel fiskgratäng med potatismos. Hej hopp bloggadeinte om min middag igår. Idag ändras allt om det som förut hette pro points är nu smartpoints och allt har ändrats i points så nu får man börja om lite från början och lära sig detta nya
Fläskfilé glazad medRed Hot Chili glaze (från Santa Maria) och sedan grillad i halvorGrillat grönsaksspettmed paprika och champinjonerKrämig potatis- och bönsalladPotatissalladenbestod av kokt och avsvalnad färskpotatis delad i halvor och blandad medenhemmagjord majonnäs, kokta sockerärter (slut på färska, menhade varit godare, och då hadede fåtts strimlats) och avrunna och sköljda stora vita bönor
Jag misslyckades dock medförsöket att koka burkenmeddenkondenserademjölken. Efterenstressig och lång vecka va det skönt att varva ner och ägna lördagen åt lite matlagning
Enenkel sallad att slänga ihop och den är mättande pga. Grapefruktengeren fräsch syrlighet till salladen, men man kan lika väl använda apelsin om man så vill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.