Björn Frantzén erkänner att han egentligen gillar det som brukar kallas ”skräpmat”, men dotterns sjukdom har fått honom att också förändra sina egna matvanor
Idag gästas bloggen av ytterligare en av mina kollegor, söta Anastasia. Hon kommer idag att bjuda er på grekiskt och har vi lite tur så återkommer hon med även något libanesiskt recept
Då var det dags för ett nytt gästbloggsinlägg. Denna gången har jag äran att presentera Rebecka Nord, kreatören bakom instagramkontot Chlorophilled och det lilla kallköket Crude Cuisine, tillika matnörd, rawfoodkock och utbildad kallskänka
Hej. Karin heter jag. Jag är 32 år och driver matbloggen En Smak Av Karin sedan början av 2007. Jag har alltid varit intresserad av mat – både att laga den och äta den – och till en början startade jag min blogg för att jag ville ha ett bra ställe att samla mina recept på
Tomtens munsbitar med chokladtryffel, kola och jordnötsfudge, vit chokladfudge med tranbär + mjölkchokladfudge med salta jordnötter samt min lassiska sega smörkola med lite olika smaksättningar
Det blir lite ensamt här på bloggen ibland. Jag har mött Jeanette Bohman från Skivars Gästgivaregård i jobbet flera gånger och när jag såg deras sillbuffé på Facebook fick jag idén att låta henne blogga om ett av de mer spännande recepten i år
Sätt ugnen på 100 grader. Häll alla ingredienser i en kastrull som tål att stå ugn. Koka upp och rör om. Sätt lock på kastrullen och sätt in den i ugnen
Äntligen är julen över, den har verkligen varit stressig och allt har gått i ett och man har färdats hit och dit och ja igårkväll var de rätt skönt att få ta de lite lugnt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.