Nu finns mitt gästinlägg upp hos Från sött till salt. Då Ulrica själv inte har någon grill önskade hon ett grillrecept så där bjuder jag på grillad lammytterfilé med smarriga tillbehör
Gästbloggare Linda Filipsson. Här kommer receptet på brödet som jag komponerade ihop till mässan ”Mat för Livet” och som jag sedan bakade i Ankarsrums monter på mässan
För en tid sedan fick jag en förfrågan av Ankarsrum (som tillverkar köksmaskiner) om jag ville gästblogga åt dom i samband med deras satsning på glutenfri bakning – det lät som en väldigt rolig utmaning som jag tackade ja till
100 gr smör2 ägg1,5 dl socker 2 dl vetemjöl 1 tsk bakpulver 0,5 dl grädde eller mjölk Vispa socker och äggBlanda mjöl och bakpulver Smält smöretBlanda ihop alla i ingredienser Häll smeten i smord form och grädda på 200 gr ca 40 minuter kolla med
L. u. a. s. e. n. k. l. c. r. y. i. g. m. d. j. ö. ä. ,. t. o. 1. p. q. h. f. é. C. v. (. b. ). 2. S. J. x. å. B. K. H. M. T. /. N. U. A. F. w. G. R. t L. l i. k g
Idag gästas bloggen av ytterligare en av mina kollegor, söta Anastasia. Hon kommer idag att bjuda er på grekiskt och har vi lite tur så återkommer hon med även något libanesiskt recept
Jag bakade bröd igår. Jag hade jäst-vatten-vetemjöl-olja-2 dl kvarg-1dl linfrön och massa kärlek. ❤️ 210 gr ca 10-15 minuter ( formade till platta frallor) de blev väldigt saftiga av kvargen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.