Idag gästas bloggen av ytterligare en av mina kollegor, söta Anastasia. Hon kommer idag att bjuda er på grekiskt och har vi lite tur så återkommer hon med även något libanesiskt recept
Fick björnkött som tack för att jag lagade mat åt JAQTs aktivitetsdag dör jaktintresserade tjejer. Detta blir perfekt att ha som köttbullar på årets julbord
Lowe hade varit i Stockholm med farmor i fyra dagar och hoppade sedan av hemma hos mina föräldrar i lördags där Milia var (eftersom vi skulle på bröllop)
Då var det dags för ett nytt gästbloggsinlägg. Denna gången har jag äran att presentera Rebecka Nord, kreatören bakom instagramkontot Chlorophilled och det lilla kallköket Crude Cuisine, tillika matnörd, rawfoodkock och utbildad kallskänka
The post Gästblogg – En smak av Karin appeared first on Kryddburken. Så sedan 2007 har jag nyfiket följt Kryddburken och flera andra matbloggar som har en lika matnördig ägare som jag själv Det är därför en mycket stor ära att få gästblogga här inne på Kryddburken
Gröna februari lider mot sitt slut, och här kommer månadens sista recept. Men ni behöver inte oroa er, vi tjejer kommer inte att sluta här utan nya spännande saker är på gång
Dagens recept kommer från bloggen Remsansbistro. Titeln på inlägget var “Solen i en form” och en dag mitt under den regniga sommaren lät det helt underbart
Det blir lite ensamt här på bloggen ibland. Jag har mött Jeanette Bohman från Skivars Gästgivaregård i jobbet flera gånger och när jag såg deras sillbuffé på Facebook fick jag idén att låta henne blogga om ett av de mer spännande recepten i år
Ja, för smörgåstårta är proppfull med både kolhydrater och fett. Men är det fest så är det. För ett par dagar sedan fyllde min pappa år och då hade jag lovat att göra smörgårtårta
Ett till tips från Danmark. Men detta är från min kära kusin. Detta receptet tog en evighet att göra, men jag jobbade ändå hemifrån idag, så det var ingen fara, det kunde ha stått i ugnen hela dagen om var så
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.