Gäddqueneller i Mornaysås med parmesanost. Tidigare brukade Anders och jag ibland köpa små gäddqueneller och spritsade potatismosrosor på saluhallen på fredagarna
I en bunke pressar du sönder tofun med dina händer tills dess att du får en fingrynig tofufärs. Hacka ner chilin och häll i den tillsammans med pulverbuljongen/saltet, vetemjöl och limesaft
En värmande rätt som jag gjorde var vildrismed kyckling i ugn. Slutligen täckte jag allt med en kräm/röra gjord på stekta champinjoner, creme fraiche och en burk Campbells svampsoppa + vatten
kokt vildris. Dela kycklingfiléerna på hälften, salta och peppra och lägg tillsammans med tomater på en plåt eller i en ugnssäker form, ringla över olivolja
Servera medvildris och balsamicosåsen. Koka vildriset enligt anvisning på förpackningen. Blanda ihop alla ingredienser till fyllningen och smaka av med salt och svartpeppar
Det som jag skulle göra var att värma den färdiga dragonsenapssåsen i en kastrull, hälla den över fisken och in i ugnen, till detta skulle det kokas vildris och servera det hela med syrade rödbetor och äpple
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.