Jag kan börja med att meddela att jag aldrig har testat mig på att göra dumplings förut och dessutom knappt vet hur resultatet ska vara, men dessa blev faktiskt riktigt goda
Jag funderade över vad jag skulle göra av dem och tänkte först att jag skulle göra någon slags crepes medchampinjonfyllning men det kräver lite bättre planering än vad jag hade över tyvärr
Gäddfärsen. Krossa klorna med en nötknäppare. Gäddfärsen. Flambera med cognacen men se upp så inte elden tar sig upp i fläkten, smaksätt sen med cayennepepparen
Lägg rumsvarmt smör i matberedare medgäddfärs, ägg, potatismjöl, grädde och salt. Gädda är ju inte så lätt att göra något med men gäddpaté är en av de rätter gädda lämpar sig för
Börja medchampinjonfyllningen. Det är ett perfekt sätt att få i sig äggprotein, och dessutom påminner de om pannkaka - utan mjöl - och med det finns det ju inget som är negativt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.