Ett av skälen till styrkeökningarna är att jag har bytt ut min långsamma cardio (som jag kört till förbannelse under dieterna) mot 2 stycken intervallpass per vecka
Hjortronparfait med varm hjortronsylt och mandelskorpa. Glastallrikar Anna från Kosta Boda. Bloggen är tillbaka efter juluppehåll, med uppdaterade bilder på julmatsrecepten
Nu blir det sockerchock här på Kryddburken. St Patrick’s day o allt ju. Irlands nationaldag firas både högt och lågt och jag verkligen älskar alla gröna fyrklövers och längtar ännu mer efter vår fyrbenta lilla irländare som snart flyttar hem
Jag har nu varit under min gasugns förbannelse i lite drygt 3 veckor. Med en stor dos ångest och ännu mer nervositet tog jag mig omedelbart an utmaningen
Vi rev ned i kakor, i bröd, gjorde ratatouille till förbannelse, trugade ned bitar i pyttipannan och vi fyllde dem med allehanda röror och gratinerade i ugn
Skaka till förbannelse. Kom för en tid sen över en flaska Southern Comfort. Mitt förhållande till denna dryck är präglat av ett par intensiva år runt 1990
Det spelar ingen roll att det har bloggats om biff och bea till förbannelse, för åratal sedan, och att Isobel Hadley-Kamptz redan har skrivit vad som kanske måste betecknas som en fantastisk hyllning och samtidigt en genial tillagningsbeskrivning till ovan nämnda rätt
För några veckor sedan gjorde jag petit chouxer till förbannelse. Jag har aldrig gjort sufflé förut. Jag tror inte ens jag har ätit det någon gång, även om det verkar så himla gott
Att pyssla, baka, och mysa till förbannelse är ju det bästa som finns. Äntligen första advent. Jag är en människa som fullkomligt älskar julen och traditioner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.