Frukt är inte godis. Men den kan bli, om man bara introducerar den för rätt vänner. I år fyller jag påskägget med lite nyttigare, men inte mindre goda, sötsaker
Rödbetsjuice med ingefära och apelsin är min favoritjuice som jag pressar i min juicecentrifug. Dessutom skall rödbeta vara renande för kroppen och ingefära
Tacoknyten är något så in i baljan gott. Överbliven tacofärs är perfekt. In i frysen och sen har man snabbmat en annan dag, tex dessa smarriga tacoknyten som uppkom pga överbliven färs
Det blir en stor deg som räcker till fyra rejäla, härliga limpor. När jag bakade dessa mjuka och goda limpor, med rågsikt och linfrö, utgick jag ifrån ett mycket användbart brödrecept som finns i boken 'Vår kokbok'
Mina syskon har vid ett flertal tillfällen ”hotat” att anmäla mig till Halvåtta hos mig. Jag erkänner att jag tycker om att kolla på programmet men jag skulle aldrig kunna tänka mig att ställa upp
Jag har tagit fram fyra inspirerande exempel på frukostar som uppfyller dessa krav. Till frukost äter jag alltså (just nu) ett ägg, en kopp te, en superdrink som jag nämner i detta inlägg och något från de fyra frukostar jag nämner i detta inlägg
Foto. Björn Tesch. Tadaaaa. Nej då, den här bloggen kommer aldrig dö. Den tar bara väldigt långa pauser. Jag har haft mycket jobb på sistone, vilket är kul men de sorgliga middagar som blir till efter att jag jobblagat mat en hel dag är icke värda att blogga om
Redan maj, oj, så fort april försvann. Leah fyllde 5 år och det blev del kalas-recept på bloggen (men har inte hunnit lägga ut alla än, så fler kommer)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.