Det blev så himla god smak på quornfilén (som annars kan vara svår att få smak på). Fyllningen påminner lite om gremolata med vitlök, bladpersilja, citronskal mm
När riset är klart lägg ner det med färsen och hacka och häll i purjolöken. Lägg i färsblandningen och häll över resterande av tomatsoppan (gör inget om det kommer utanför), lägg på lite riven ost och lägg på "locket" (toppen av paprikan du skar av)
På tal om lamm så plockade jag fram lite bilder från hösten. Rekommenderar varmt det här receptet där jag använder lammbringa som är en väldigt prisvärd styckdetalj
Tack för alla kommentarer och fortsätta gärna fylla på med sånt där från förr. Matplanen för idag var något som heter Julmustkyckling men eftersom jag inte fick tag på julmust och kycklingen redan var tinad fick jag snabbare än snabbt försöka komma på något annat som börjar på J och som är med kyckling
Hoppas att ni alla har haft en bra julhelg. För min del har det varit en mycket bra helg med massa god mat och julklappar ♥ dock kändes den lite för kort
Blanda grädde, vatten, fond, soja och häll i formen. Servera med ris och sallad. sallad. Skär ett snitt i filéerna och fyll varje filé med 2 salamiskivor och strimlad paprika. 8 skiva salami
För idag har det inte varit moln, helt molnfritt en stund i alla fall. Fast kallt har det varit, kollade in till växterna i växthuset och där var det varmt och skönt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.