Fylld kalvschnitzel med tapenade och dijonsås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 tunna skivor kalvinnanlår (á 125 g)
  • 4 msk tapenade
  • Rivet skal av 1 citron
  • 2 msk smör
  • 2 krm nymald svartpeppar
  •  
  • Dijonsås
  • 2 dl lätt creme fraiche
  • 2 dl steksky opch vatten
  • 2 msk vetemjöl
  • 1 msk dijonsenap
  • 2 msk kalvfond
  • 2 krm salt
  • 1 krm nymald svartpeppar
  •  
  • Tillbehör
  • 500 g färsk potatisgnocchi (Rana)
  • 2 msk finhackad färsk salvia eller bladpersilja och 1 tsk torkad salvia
  • Sallad
  • Tomater

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.