Fryst vaniljcheesecake
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 dl grädde
  • 11 tsk vaniljsocker
  • 13 ägg
  • 12 dl strösocker
  • 14-6 digestivekex
  • 1250 g cream cheese
  • 13 dl grädde 1 tsk vaniljsocker 3 ägg 2 dl strösocker 4-6 digestivekex 250 g cream cheeseSeparera äggens gulor från vitorna. Vispa sedan ihop äggulor och strösocker tills smeten blir vit, och rör då ner cream cheeseenn. Vispa i en separat skål ihop grädden med vaniljsockret tills den blir tjock. I en tredje skål - vispa äggvitorna till ett hårt vitt skum. Blanda till sist ihop innehållet i de tre skålarna. Smula ner hälften av kexen i en form eller i portionsglas och häll den ihopblandade smeten över kexen. Smula sist över resten av kexen. Ställ in i frysen cirka 6 timmar.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.