-) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraiche i en härlig sås till pasta
Jessica Frejs krämiga pastafrån Rom påminner mycket om en carbonara men är faktiskt ännu godare. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen i rejält saltat vatten
Hittade kalkonbröst som var nedsatta till 30 kr sedan fick det som fanns diktera resten av ingredienserna, receptet är något av en kombo av ett gammalt Renée Voltaire recept från Systrarna Voltaires mat och en rätt min kompis mamma bjöd mig på, båda var kycklingrecept
Receptet är från i somras så visst lagade jag mat då. Inte hade jag tänkt på att det går jättebra att använda fylldpasta typ tortellini (trögfattad, jag vet)
Under tiden som såsen puttrar ihop, koka upp rikligt med saltat pastavatten. Koka pastan en minut mindre än instruktioner på förpackningen för slutligt al dente-resultat
Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Blanda pastan, broccolin med bacon och créme fraiche. 250 g färsk pastafylld med ricotta och spenat. 250 g färsk pastafylld med ricotta och spenat
Jag återkommer vid något annat tillfälle till recept på egna gnocchi, men dag blev det i stället tortelloni fylld med ricotta och spenat från kyldisken
Pastan är ICA. ) Rör om i den heta pastan och avsluta med att ringla lite tryffelolja över. s naturligt glutenfria och till två portioner färdigkokt het pasta tog jag 2 msk pesto arrabiata och ca 3 msk krossade tomater (ekologiska eller Polpa)
Pasta pesto med haricoverts. Jag bodde en gång i tiden med en engelsman. Han var smått fixerad av “den nakna kocken” aka Jamie Oliver och hade ett favoritrecept av honom
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.