Tänkte att ni skulle få tal del av receptet på den frusna cheesecake meddaim som jag gjorde inför tjugoårsfestligheterna i söndags, Det var dottern som hittat receptet i Jennys matblogg och tyckte den lät så god att hon ville ha den som sin födelsedagstårta
Garnera medkrossaddaim innan servering. Baileyspanacotta meddaimkross Save PrintFörfattare. Åh, måste ju dela med mig av detta gottiga receptet på pannacotta som jag severade när syrran och svågern var här förra veckan
Ta ut och stjälp upp på ett fat, garnera medkrossaddaim och servera. Rör ner daimen. 1 dubbeldaim till fyllning, delad i småbitar. 1 dubbeldaim till garnering, delad i småbitar
Krämig jordnötsfyllning med krispigt mörkt chokladtäcke. Det var inte egentligen meningen att det skulle bli en frusen kaka, men när jag fryste den för att kunna skära fina skivor upptäckte jag att den var väldigt god sådär lite halvfrusen
För extra smarriga cupcakes kan du även dekorera med chokladglasyr och hackad daim. När jag är sugen på Daim blir det därför i form av en smarrig cupcake
Jag gjorde en botten av chokladfyllda digestivekex och ställde Dumlekolor som ett staket runt formen och fyllde sedan på med cheesecakesmet smaksatt med Dumle
Dekorera med valfri mängd färska jordgubbar. Krossa digestivekexen och blanda dem med smöret. (spara lite limesaft att smaka av med så du får den lagom syrlig)
Tjälknöl, eller Tjälknul är en klassiker i det nordiska köket och uppstod genom att Ragnhild Nilsson, som var gift med en älgjägare, bad sin glömske man att tina älgsteken i ugnen dagen innan hon kom hem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.