Frusen raw mangocheesecake med lime
Lifebutiken
Lifebutiken
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 dl havregryn
  • 1 dl solrosfrön
  • 2 dl torkade mullbär
  • 14 mjuka dadlar, urkärnade
  • 3 msk agavesirap
  • 6 msk kokosolja
  • 4 dl tärnad mango (färsk eller tinad fryst)
  • 2 dl cashewnötter, blötlagda i minst 1 h
  • 2 dl kokosgrädde (eller den tjocka delen överst i en kokosmjölksburk)
  • 1 krm kardemumma
  • 1 krm rent vaniljpulver
  • 1 lime
  • 1 nypa salt
  • Topping: Färska bär, kokosflarn, mynta
  • Skriv ut inköpslista
  • Så här gör du
  • Botten: Klä underdelen av en form med löstagbara kanter med bakplåtspapper. Kläm fast kanterna. Skär dadlarna i mindre bitar och mixa tillsammans med resten av ingredienserna tills det blir en kladdig, jämn smet. Fördela massan jämnt i botten av formen.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.