Vispa hasselnötscrème, färskost, florsocker fluffigt och klumpfritt med en elvisp i ca 1 min. Häll grädden över chokladblandningen och vispa ihop med en visp tills smeten blir fluffig, ca 30-45 sekunder
Servera fruktspettenmed en klick turkisk yoghurt och strö över kokosflingorna. Grilla 8–10 minuter, pensla med den flytande honungen mot slutet av grilltiden
Späd eventuellt med mjölk eller apelsinjuice för att få en tunnare chokladdipp. Vill man njuta i lugn och ro så ställer man chokladdippen över ett värmeljus
Ta din favoritfrukt, jag tog jorgubbar och kiwi, varva på ett grillspett med några marshmallows. Lägg upp en skopa glass eller två, bränn av marshmallowsen med en bännare och ringla såsen över glassen
Servera chokladdippen tillsammans med maränger och färska jordgubbar. Vispa äggvitorna med elvisp i en rostfri bunke tillsammans med hälften av strösockret
FRUKTIGA SPETT MED CHOKLAD & KOKOS. Vuxna som barn, alla älskar dessa fruktspett. Ta ett kuljärn och gröp fina bollar ur melonerna, alternativt skär kuber med en kniv
Servera den kanske med ett litet fruktspett till för att få en kontrast till allt det söta. köp en god glass, gör ett litet fruktspett eller köp några färska hallon och blåbär till dekoration
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.