När man har som jag bloggat i några år kan det vara kul att se tillbaka på tidigare inlägg. För 2 år sedan satt jag tydligen och filurade över glass, såhär lät det då
Här kommer ytterligare ett recept som jag har hittat hos Under vårt tak. Istället för färdig pepparkakskrydda som de har i sitt recept så har jag blandat min egen, och så har jag bytt ut kokossocker till sukrin istället
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Den här texten kommer från Hälsa som livsstil. Inflammation är kroppens eget sätt att skydda sig genom att göra sig av med patogener, skadade celler och andra irritanter för att påbörja läkningsprocessen
Björksav är naturens egen vårdricka. Den smakar lite sött och lite syrligt på samma gång. Björksaven får sin sötma från sockerarterna glukos och fruktos och syran från äppelsyra
Jag har flera gånger nämnt lite kort att jag håller på med en sockerdetox eller sockeravvänjning, men jag har dragit ut på att skriva ett eget inlägg om det hittills
Här kommer del 3 i Morotslivs sockerskola. I denna del går vi mera praktiskt in på olika typer av socker och sötningsmedel som vi hittar i butikshyllan och kollar på vilka man bör undvika och vilka som är bättre
Använd en tjockbottnad kastrull. Lägg i alla ingredienser i kastrullen, utom frön och 1/4 dl fruktos. Koka upp och låt koka på svag värme 20-30 min tills kolaprovet fungerar
äntligen är det fredag. inte för att jag märker av att det just är fredag när man är ledig så länge men man känner ändå lite schysst och glad stämning bland människor man möter
Jag har länge nördat loss fullkomligt på bin, honung och bisamhällen. På mitt jobb finns det två stycken stora biodlingar som jag varit nyfiken på sedan jag började där i december
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.