Idag är det måndag, och det ska alltså bjudas vegetariskt. Men, men, jag har inte haft tid att klura ut något "riktigt" vegetariskt nytt recept, det har mest blivit vegetariska soppfavoriter i repris den senaste tiden
Pannkaka med sylt, vispad grädde och kanel. Imorse gjorde jag en frukostpannkaka i ugnen som jag serverade med vispad grädde och hemmagjord sylt av jordgubbar och blåbär
Som väl knappast någon av mina trogna läsare har undgått vid det här laget, så bodde jag mina första år på en liten missionsstation djupt inne i den afrikanska djungeln
Vi åt tidig middag idag, så lite kvällsmat behövdes. Mannen provade ett nytt recept som jag hittat. Skulle också passa som frukostpannkakor (ja vi har ju nyss varit i USA och prövat deras matvanor)
Ok, nu lämnar vi semesterinlägg och sol och vin och går över till andra härligheter. Svensk husmanskost med en liten twist blir en bra övergång till vardag och höst och mysiga stunder
In med våren och ut med sötsuget - nu ska det bort med hjälp av LCHF. Här kommer det första receptet på den första LCHF- frukosten, som kändes väldigt vårig att äta ute i morgonsolen
Frukostpannkaka för oroliga magar 2 ägg1 msk psylliumfrön (loppfrön)1 msk linfrön2 msk kokosmjölk1 msk fiberhuskvaniljpulverkanel Vispa samman och stek i kokosolja
Recept. Susanna Löfgren. tis, 2013-07-23 08. 54. 15min. (1). 1. Blanda keso, havregryn och ägg ungefär en minut. Stek i en het panna ett par minuter på varje sida
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.