Nu idag när jag skulle göra den så hade jag givetvis ingen lingonsylt, tur att det bara tar typ 5 minuter att göra egen lingonsylt när man har frysta lingon… så det blev iallafall en kaka
Bland annat denna Mjukapepparkaka kommer det att bjudas på till glöggen. På lördag kommer vi ha lite julfika här hos oss med några kompisar & deras barn, lite paketöppning i förtid och ”adjö” för en tid då vi alla firar jul på olika håll
Förra året så bakade jag den godaste och saftigaste mjukapepparkakan jag någonsin gjort. Hela kakan får också en betydligt tydligare smak av pepparkaka och ihop med creamcheese frostingen är den helt underbar
Garnerna med florsockerglasyr och frusnalingon. Frukost hos svärföräldrar, jullunch hos mor och far och sedan tillbaka till svärföräldrarna till julmaten på kvällen
Garnera medlingon. Känn med en sticka om den är färdig. 11 dl lingon. 1lingonSätt ugnen på 175 grader. 1Blanda ner vätskan och de torra ingredienserna i äggsmeten, vänd i lingonen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.