1. Häll äggvitor och saften i en skål. 2. Häll socker och baren i en kastrull, rör ihopa det lite snabbt. Placera kastrullen över värmen och låt den stå där tills sockerlagen blir 120 grader
Är väldigt svag för allt som innehåller citron, och sedan blåbär det mest svenska vi kan äta faktiskt eftersom blåbärsriset är den växt som det finns mest av på Sveriges yta, hela 17% av svensk yta består av blåbärsris, så det måste finnas en hel del blåbär också
Hej alla fina. Hoppas ni haft en fin helg och en bra start på denna vecka. Idag hänger snön i luften och det är riktigt kallt och frostigt ute, men så fint och mysigt liksom
Börja med Jordgubbskompotten då den behöver svalna ordentligt innan den blandas in i semifreddon. Skiva jordgubbarna och koka med vatten och socker till en simmig kompott, ca 30 minuter
Lingon och pepparkaksmuffins med saffransfrosting. 22 november 2016, 19. 22. I två år har jag gått och funderat på att baka dessa men aldrig kommit så långt
Godmorgon, strålande sol över Örebro denna härliga lördag. Idag blir det jobb i trädgården, tänkte olja altanen och plantera lite, sen behöver gräset klippas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.